METHODE POSITIEF SCHEIDEN©

Positief Scheiden en weer gelukkig worden heb je zelf in de hand. Deze Online Training is gebaseerd op de succesvolle Methode Positief Scheiden© ontwikkeld in 2008 door Eveline Jurry. Met de Methode zijn al duizenden mensen geholpen door middel van coaching, het lezen van de boeken ‘Je Wordt Weer Gelukkig’ en het toepassen van de methodiek via speciaal getrainde professionals (o.a. advocaten, mediators, therapeuten, coaches en maatschappelijk werkers).
De Methode is er op gericht om meer energie, vertrouwen en grip te krijgen op je dagelijks functioneren in de turbulente tijd van de scheiding. Bij de Methode richt je je niet op de juridische kant van een scheiding. De inzet van je ex-partner heb je niet nodig. De hele training is er op gericht om positieve stappen te maken in jouw persoonlijke situatie, om met meer vertrouwen je scheiding en toekomst aan te pakken!

Krijg zin in je Toekomst

Een Training voelt misschien als extra belasting. Dat is het niet! Binnen een aantal weken krijg je meer energie en weer grip op je leven. Precies wat jij nú nodig hebt. 
Duizenden, miljoenen mensen zijn je al voorgegaan in een scheiding. De beste positieve tips en adviezen krijg je in deze Training. Onderneem daarom nu actie en omarm je leven met liefde en daadkracht. Kijk niet (langer) toe hoe je nieuwe situatie en anderen de controle over jouw leven overnemen, maar ga aan je eigen roer staan!

WAT BRENGT DEZE TRAINING JE?

  • Je krijgt meer grip je emoties
  • Je krijgt een positieve kijk op je toekomst
  • Je werkt aan structuur, houvast en een veilige uitlaatklep voor je emoties
  • Je gaat aan de slag met een duidelijk plan voor het komend jaar
  • Je krijgt veel handvatten en voorbeelden
  • Je gaat prioriteiten leren stellen en leren nee zeggen tegen onzin
  • Je krijgt weer plezier in je leven
  • Je laat aan je omgeving zien dat jij positief kunt scheiden (en je kinderen profiteren natuurlijk mee!)

 

DOE DE ONLINE TRAINING

JE EERSTE STAP OP WEG NAAR ‘WEER GELUKKIG’ WORDEN!

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE METHODE POSITIEF SCHEIDEN
GA NAAR www.methodepositiefscheiden.nl

 

 

 

 

Snel gelukkig op eigen kracht

100% veilig en discreet

Bewezen methode

Heldere traingingsvormen

Alles op je eigen tempo

Lage investering