ZET IN TWEE WEKEN JE LEVEN OP DE RIT MET DEZE ONLINE TRAINING

Positief Scheiden en weer gelukkig worden heb je zelf in de hand! Deze Online Training is de kickstart om met meer energie en vertrouwen grip te krijgen op je dagelijks functioneren in de turbulente tijd van je scheiding. Met de praktische Methode Positief Scheiden ga je positieve stappen maken ten behoeve van jouw persoonlijke situatie en je toekomst. Of jij of je ex nu het initiatief tot scheiding heeft genomen, of je wel of geen kinderen hebt, iedereen heeft baat bij deze Training! 

Deze unieke en heldere Training gaat je helpen. Je krijgt overzicht en leert beter met de veranderingen, verliezen en emoties om te gaan. Vanuit een sterke positieve basis ga je je nieuwe leven opbouwen. Niet je ex-partner, je emoties en de turbulentie krijgen vrij spel. Jij gaat weer aan het roer van je eigen leven staan!

Herken je je in één of meerdere van onderstaande situaties?

 • Je hebt zorgen over je financiën, hoe je moet wonen, over je kinderen, de toekomst

 • Je voelt veel stress, chaos en hebt torenhoge emoties

 • Je hebt weinig tot geen energie en ziet door de bomen het bos niet meer

 • Je voelt dat problemen zich opstapelen

 • Je weet niet goed waar je moet zijn voor het juiste advies
  ...dan is dit de juiste Training voor jou

Wat is het je waard om weer gelukkig te worden? Om de turbulentie achter je te laten en je leven weer op de rit te zetten? Voor slechts 49,50 euro investeer je - net als vele anderen - in jouw gelukkige toekomst!

OPBOUW TRAINING
Je krijgt een speciaal voor het online leren opgebouwd programma van de Methode Positief Scheiden©.
Het beste resultaat krijg je als je meteen aan de slag gaat met de modules en de opdrachten. Een half uur per dag zet je al goed op de rit. Hoe meer energie en aandacht jij in jezelf steekt hoe meer resultaat.

Deze Training bestaat uit:

 • Tien modules speciaal ontwikkeld als de Positief Scheiden expert

 • Twaalf Pdf’s met achtergrondinformatie, tips, adviezen en een plan (om te downloaden en/of uit te printen)

 • Verhelderende animaties

 • Inspirerende video’s en filmpjes om je nog meer inzicht en informatie te geven

 • Hands-on acties & persoonlijke opdrachten

 • Voor de inhoudsopgave en modules van de Training klik hier.

Wil je een beter beeld van de Online Training hebben?
Bekijk sneakpreview van de Training
hier.
 

HOE WERKT DE TRAINING?
Je kunt de Training overal en in eigen tempo volgen: op je mobiel, je tablet of op je pc thuis. In een veilige omgeving waarin je werkt als het jou uitkomt. Het is helemaal privé en je voelt al snel de steun die je nu hard nodig hebt!

Betalen doe je eenvoudig en 100% veilig met iDeal of creditcard. Na betaling krijg je een mail via Coursepath Positief Scheiden. Door op de te ontvangen link te klikken krijg je toegang tot het exclusieve online trainingsplatform van de Positief Scheiden Academy en kun je meteen van start gaan.

DOE DE TRAINING IN JE EIGEN TEMPO. JIJ BEPAALT!
Het zijn gevarieerde lessen en je kunt het zelf zo persoonlijk maken als je wilt. Er zijn geen goede of slechte antwoorden. De video’s en teksten in de Training begeleiden je stapsgewijs. Wel adviseren we zeker de eerste weken elke dag minimaal een kwartier tot een half uur vrij te maken. Je kunt de Training in iets meer dan twee weken doen, maar als je er langer de tijd voor nodig hebt, geen probleem!
 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • PRIVACY: Niemand leest met je mee of heeft anderzijds inzage in jouw trainingsgegevens. Alle gegevens worden opgeslagen op een zeer veilig server. Je kunt te allen tijde je gegevens wissen. Er is geen contact via telefoon, sms en mail met trainers, andere deelnemers of de Positief Scheiden Academy.

 • FEEDBACK: De bedoeling van de opdrachten is inzicht te creëren in jezelf, je dagelijks leven en toekomst. Daarin wordt je begeleid door teksten, illustraties en video’s; niet door een coach die meeleest of vragen beantwoordt. Deze Training is zonder persoonlijke coaching (wel kun je je opdrachten bespreken met je eigen coach of therapeut).

 • TRAINING INZETBAAR VOOR, TIJDENS EN NA EEN SCHEIDING: Deze Online Training is zeer informatief en praktisch voor iedereen die met een (a.s.) scheiding te maken heeft of weer gelukkig wil worden na een relatiebreuk. Zowel in de aanloop als tijdens de scheiding kun je veel kennis opdoen om je leven positief en daadkrachtig op de rit te zetten met geluk in het vizier. Kinderen, je omgeving en je werk liften mee op je verkregen kennis en positieve daadkracht. Indien de scheiding al een tijdje achter de rug is (bijvoorbeeld een of twee jaar en je zit nog steeds niet lekker in je vel) kun je ook veel baat hebben bij deze Online Training. Het is een mooie basis voor een nieuwe start in je leven. In alle gevallen geeft de Training veel inzicht, positieve hands-on tips en werkbaar gereedschap om je gelukkige toekomst écht een kans te geven!

 • GARANTIE: Vanwege het persoonlijke karakter van de Training kunnen we geen garantie geven dat je daadwerkelijk weer ‘gelukkig’ wordt. Lees de algemene voorwaarden en disclaimer voor meer informatie. Wel weten we zeker dat je iets zult leren en de eerste (soms moeilijke) stappen zet naar een toekomst met meer geluk.

 • HULP: Als je last hebt van (veel) negatieve en complexe emoties schakel zo snel mogelijk professionele hulp in. Zoals een (huis)arts, coach of therapeut. Wacht niet te lang. Hulp vragen is in deze fase van je leven meer dan normaal!

 • REMINDERMAILS: Wij sturen geen remindermails (tenzij je aangeeft dat je elke dag een mail wilt ontvangen - dit is zelf te managen via Instellingen van de Training).

 • RECHT: De algemene voorwaarden, disclaimer en het privacy- en cookiebeleid zijn van toepassing op deze Online Training Positief Scheiden. Te downloaden onderaan de pagina.

 • BETALING EN TOEGANG: Na betaling krijg je automatisch een link toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Hiermee kun je een persoonlijk wachtwoord aanmaken. En meteen van start gaan!

 
Succes met de Online Training!  Eveline Jurry

Succes met de Online Training!
Eveline Jurry

 

Snel gelukkig op eigen kracht

100% veilig en discreet

Bewezen methode

Heldere traingingsvormen

Alles op je eigen tempo

Lage investering

 
Bekijk hier de sneakpreview van de Online Training

Bekijk hier de sneakpreview van
de Online Training