EVELINE JURRY

Eveline Jurry (1963), studeerde rechten in Leiden en werkte in de reclame. Haar eigen scheiding en positieve scheidingen van haar ouders én grootouders inspireerden haar om de Methode Positief Scheiden© te ontwikkelen.

Tijdens haar eigen scheiding zag zij dat scheiden positiever en anders kon: 'Voor mij voelde het tijdens mijn scheiding alsof ik het wiel opnieuw moest uitvinden. Ik had drie kleine kinderen en zocht tevergeefs naar praktische handvatten om deze moeilijke periode op een positieve manier door te komen. Bij mensen in mijn omgeving die ook in scheiding waren zag ik hetzelfde gebeuren. Dat motiveerde mij om mijn eigen methode met stappenplan te ontwikkelen'.

Door haar juridische en creatieve achtergrond ging Jurry praktisch, nuchter en vernieuwend te werk. Zo deed zij drie jaar onderzoek en sprak in binnen- en buitenland met verschillende professionals en experts, zowel op het gebied van scheiding als marketing, succes en geluk.

De conclusie van het onderzoek onderschreef haar eigen ervaring: de eerste stap begint bij de volwassene zelf. Met een praktisch plan van aanpak, een heldere route en herkenbare hands on tools. En niet te vergeten met een diep geworteld vertrouwen op een gelukkige nieuwe toekomst!

Op basis van haar inzichten ontwikkelde Jurry, inmiddels gelukkig met een nieuwe partner, haar drie eigen en vier bonuskinderen, de handzame en krachtige Methode. Bewezen succesvol, niet alleen in Nederland, maar nu ook in de Verenigde Staten. Zij publiceerde drie boeken over de Methode, trainde professionals en ontwikkelde een Online Training voor zowel de Nederlandse als de Amerikaanse markt.

BOEKEN NEDERLAND EN AMERIKA
In 2013 publiceerde Jurry haar eerste boek ‘Je Wordt Weer Gelukkig’ bij uitgeverij Bruna/Lev. in 2016, gevolgd door een meeneem-editie met een praktisch Stappenplan van Aanpak (Boeken). De Engelse versie ‘Happy Again! The Art of Positive Separation’ van Je Wordt Weer Gelukkig met de Methode Positief Scheiden is in het najaar van 2018 op de Amerikaanse en Australische markt verschenen.

www.MethodePositiefScheiden.nl

www.PositiveSeparation.com

 
eef-66101.jpg